Laddbox för BRF på Ekerö

Installation av laddboxar

Vill du ha möjlighet att ladda din elbil hemma eller på jobbet? Då har du hittat rätt! Hos oss på MPS El AB arbetar erfarna elektriker som kan hjälpa dig att installera en laddbox där du behöver den som bäst. Oavsett om det gäller dig som privatperson, är medlem i en bostadsrättsförening eller om du driver ett företag och vill ge dina anställda möjligheten att ladda sina bilar under arbetstid, så har vi en passande lösning för dig. Med vår expertis och noggrannhet ser vi till att installationen går snabbt och utförs enligt branschens alla regler.

Laddbox – en smart investering för din vardag

Investera i en smidigare vardag med en laddbox från oss! Vi erbjuder professionella installationer till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar på Ekerö som är i behov av att ladda elbilar vid en laddbox. En laddbox vid ditt boende eller på arbetsplatsen innebär inte bara bekvämlighet utan också en långsiktig kostnadsbesparing och ett steg mot en grönare värld. Vi arbetar med högkvalitativa laddboxar som är utrustade med smarta funktioner, vilket gör användningen smidig och effektiv.

Vi på MPS El AB vet hur viktigt det är att ha pålitliga laddningsstationer, särskilt eftersom fler och fler övergår till elbilar. Därför erbjuder vi våra kunder på Ekerö service och underhåll, så att din laddbox alltid presterar som den ska. Välkommen att höra av dig till oss för att diskutera ditt behov, oavsett om du behöver en eller flera laddboxar. Med bred kompetens och ett genuint engagemang ser vi till att hitta den mest optimala lösningen för dina behov, hur de än ser ut.

Vi installerar laddboxar för BRF även i