Laddbox för BRF på Lidingö

Installation av laddboxar

I ett samhälle där fler och fler väljer att ha elbil blir behovet av lättillgänglig laddning allt större. Vi på MPS El AB ser till att bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner på Lidingö kan ladda sina elbilar på ett smidigt sätt genom att installera en laddbox där det behövs. Vår erfarenhet och expertis är en garanti för säkra installationer med lyckade resultat. Genom att erbjuda de boende i din bostadsrättsförening eller de anställa på ditt företag möjligheten att ladda sin elbil är du inte bara med och bidrar med bekvämlighet i vardagen, utan du ser också till att investera i värdet på fastigheten samtidigt som du tar ett steg mot en grönare miljö.

Vi installerar din laddbox där du behöver den

Vi på MPS El AB erbjuder lösningar baserade på dina specifika behov. Genom att kika på dina förutsättningar och göra en noggrann analys, hjälper vi dig att välja rätt laddbox för din situation.

Våra skickliga elektriker har rätt behörighet och kompetens för att säkerställa att installationen utförs enligt konstens alla regler. Dessutom erbjuder vi service och underhåll för att din laddbox ska kunna leverera på topp under många år framöver. Du kan alltid höra av dig till vår support för att få rätt hjälp när det behövs.

Funderar du på om det är dags att installera laddboxar på din arbetsplats, din BRF eller i ditt hem? Tveka inte att höra av dig till oss och berätta vad du behöver, så ser vi till att komma fram till den bästa lösningen för dig! Hos oss får du alltid personlig service och professionell hjälp!

Vi installerar laddboxar för BRF även i