Laddbox för BRF i Bromma

Installation av laddboxar

Behovet av att ha en laddbox tillgänglig där man bor och arbetar växer sig allt större i dagens samhälle där fler och fler väljer att ha elbil. Vi på MPS El AB erbjuder professionella installationer till såväl bostadsrättsföreningar och företag som för privatpersoner i Bromma som är i behov av laddbox. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att leverera den bästa lösningen för dina laddbehov.

Att erbjuda möjligheten till laddning för elbilar är inte bara en investering i fastighetens värde och funktionalitet, utan också ett steg mot en hållbar framtid. Genom att främja användningen av elbilar är du med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Dessutom ger det ökad smidighet och bekvämlighet för dig, de anställda i företaget och de boende i bostadsrättsföreningen.

Laddbox för bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta behoven i din BRF, på din arbetsplats eller i ditt hem. Tillsammans tittar vi på vilka alternativ det finns och vad som passar bäst utifrån dina specifika behov.

Vi hjälper dig att välja rätt antal laddboxar och planerar noggrant installationen utifrån de förutsättningar som finns. Våra kompetenta och auktoriserade elektriker har vad som krävs för att säkerställa en trygg och lyckad installation. Genom service och underhåll ser vi till att din laddbox fungerar som den ska och håller i många år.

Välkommen att ta kontakt med oss om du är intresserad av att få en laddbox installerad i ditt hem i Bromma, eller om du behöver flera laddboxar till bostadsrättsföreningen eller förtaget! Hos oss får du alltid professionell service och ett genuint engagemang.

Vi installerar laddboxar för BRF även i